сряда, 21 декември 2011 г.

Подаръци за Свети Валентин

Предлагаме ви някои идеи за подаръци, с които бихте могли да зарадвате любимата (любимия) за Св Валентин:
- торта с надпис ОБИЧАМ ТЕ - създава хубаво и романтично настроение на празника на влюбените
- любовно писмо - това е един от най-старите и най-искрени начини, чрез които може да се изрази любовта. Дори, когато двама влюбени са били на километри един от друг, любовното писмо създава интимност наново между тях.
- романтична разходка
- любовна песен - музиката е ключ, към отваряне на сърцето и душата. Няма по-добър израз на нашите чувства, от една хубава любовна песен.
- поема или цитат: най-добрите поети могат да напишат думи, които улавят най-чистите емоции и чувства. Ако не можете да пишете такива, намерете нещо готово.
- серенада - прекрасен подарък-изненада за Св Валентин
- любовен sms - Любовта може да бъде изразена и като текстово съобщение, особено ако то е внимателно написано и искрено.
- запишете диск с любимите му песни и му го подарете
- бутилка вино - може да е ръчно изрисувана
- бутилка шампанско със златни частици: Да, наистина има такова и нали Вашето злато, заслужава ЗЛАТО :)
- сайт - може да използвате безплатна платформа и да направите свой сайт, на който да напише колко много обичате своя любим или да му отправите любовно пожелание.
- картичка от ръчно изработена хартия
- вашият първи ден заедно най-вероятно се помни и от двамата. Може да пробвате да прекарате Св Валентин, така както сте прекарали първия си ден заедно
- романтична почивка
- масаж - може да се направи и от непрофесионалист, т.е. от вас
- истинско дърво - може да подарите на любимият си бонсай или малко дърво, което да засадите заедно като символ на вашата любов. Подаръка не е скъп, но за сметка на това ще го помните винаги!
- играчки
- романтична вечеря
- балони
Не забравяйте, че каквото и да подарите, опаковката му е много важна. Тя може да зарадва много повече получателя, от колкото самия подарък за празника Св Валентин.